Raaminstallateurs

Raaminstallateur Menen - E.V.M. Glass Trading Company

EVM is al ruim 105 jaar een onafhankelijk glasbedrijf en een begrip in West-Europa. Door jarenlange ervaring met de meest denkbare glasbewerkingstechnieken is EVM één van de toonaangevende glasbedrijven ten behoeve van de industriële en de particuliere sector.

De moderne architectuur en de toepassing van de nieuwste normen eisen steeds meer grote glaspartijen in gelaagd gehard met HST, dubbele en driedubbele beglazing met structurele verlijming, assemblage met Vanceva PVB om verschillende kleuren te verkrijgen of met een extra helder glas om de groene tint te verminderen in de glasmassa en de lichttransmissie te verhogen.

EVM verdeelt op de Belgische markt flexibele glaswanden zowel in geïsoleerde als ongeïsoleerde versies. Beide krijgen steeds meer aandacht voor hun verschillende toepassingen zoals balkonbeglazing, afscheiding van pergola en veranda alsook afscheiding van twee ruimtes binnenshuis.

E.V.M. Glass Trading Company

Vakgebieden: aluminium ramen

E.V.M. Glass Trading Company contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar E.V.M. Glass Trading Company. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.